Livets år.

Börjar landa hemma i min lägenhet igen. Imorgon kommer Charlie hem, då är allt som det ska. Tillbaks i verkligheten, med jobb, lägenhet och räkningar att betala.

Jag är så jävla lycklig över att jag har haft möjligheten att göra detta. Mitt livs största äventyr och ett fantastiskt år. Det bästa jag någonsin gjort. Jag har verkligen utmanat mig själv, på så många sätt och jag har lärt mig massor. Det viktigaste av allt, jobbet är inte så jävla viktigt att du behöver viga ditt liv åt det. Ingen tackar dig när du kraschar. Det är viktigare att jobba med något som du tycker är roligt, med kollegor du har roligt med än vad du jobbar med och hur mycket du tjänar. 

Under detta år har jag sett 7 länder, upplevt 12 jordbävningar, snorklat i kristallklart vatten, dykt på ett vrak på 16m djup, haft löss, träffat fantastiska människor, fått en jätte familj i Thailand, ätit fantastisk mat, sått högst upp i ett 421m högt torn och kikat ut över KL, sett livets orättvisor, levt på landsbygden med lokalbefolkningen, åkt sinnessjuka bergochdalbanor, sett The Lion King Musical, flugit 10 sittsigt propellerplan i Phillipinerna, gått vilse så många ggr, hittat min favoritstad, överlevt en sinnessjuk magsjuka, haft lunginflammation, hyrt hus på Bali, sett vilda orangutanger och färgglada ormar, åkt båt bland krokodiler, samt trampat fast i bottenlös gegga. 

Resan har fått mig att inse vilka och vad som är viktigt för mig. Och jag mår just nu så jäkla bra! Med nytt jobb och nya utmaningar kommer dehär bli det bästa för mig. Jag måste nog erkänna att jag är jävligt imponerad och stolt över mig själv!

Men nu är jag sjukt taggad på svenssonlivet!

(null)


1 kommentar