Min lilla kärlek.

Alla barnen på barnhemmet har så otroligt mycket kärlek att ge! Tar bara någon dag så är man högt älskar och kommer barnen så nära. Varje dag möts man med kramar och händer som kommer smygandes in i din hand medans man går med tvätten eller är påväg till köket. Alltid någon som vill sitta nära och alltid nån som vill busa lite. Men det är oundvikligt att inte få en liten favorit, någon som man kommer extra nära. 

Jag hade två!

Den ena av dem är Nai!
Han är 6år och kom till barnhemmet av en slump i september 2018. Då va han 5år.

Det var när Kate, hon som lagar all mat på barnhemmet va iväg och handlade på marknaden. Hon hittade honom sittandes mager och ledsen. Han hade fått en lime till lunch av sin mamma, det va allt hon kunde ge honom. 
Hans familj är otroligt fattig. 
Kate, frågade honom om han ville följa med henne till barnhemmet istället. Nai bröt ihop fullständigt och slängde sig i Kates armar. Hans mamma blev otroligt tacksam, nu vet hon att han får tre mål mat om dagen och får gå i skolan. 

Nai är världens gosigaste kille, glad och sprallig men väldigt bekymrad. Ibland ser man att han sitter och funderar så det knakar över nånting. Han saknar sin mamma väldigt mycket fortfarande, han vill alltid gosa och kramas och är som en igel på en på kvällarna. En riktig liten kelgris!
En av de ungarna jag saknar mest. Och en av dem som aldrig skulle ha fått en chans om han aldrig kommit till barnhemmet. 

(null)

(null)

Älskade unge! 
0 kommentarer