Shoppat.

Nu är nya däcken pä bilen! Root är så lycklig och tycker att det är som en helt ny bil. Helt plötsligt vågar han köra fortare än 60km/h. 
Den första bilden är på det bästa av de gamla däcken. Sen andra är ett av de nya. 
(null)

(null)

Efter att ha införskaffat nya däck och fått på dem så bar det iväg till en enorm affär, lite som en Martin&Servera, det finna allt. Även mycket storpack. 
Där fick Root gå loss och shoppa rejält. Bland annat 2 madrasser, 1 grill, 13kg kött, 4 stora parasoll, nya skärbrädor och mycket annat. Blev väldigt mycket dryck, kaffe, städutrustning och mjölk för att kunna stata upp coffeeshop på full tid på söndag. 

Det roliga med att handla till coffeeshop är ju att det ger i sin tur mer pengar till barnhemmet. Eftersom att tex en läsk sälj ju vidare här, till ett bra mycket högre pris. Och eftersom det inte finns någon anställd och vi redan äger lokalen så är det bara el, vatten och inköp av varor som kostar. Resten går ju direkt till barnhemmet. 

(null)

Blev en del pengar över, för de pengarna ska vi köpa lite bord och stolar till coffeeshop. Pengar som blir över efter de tänkte jag köpa lite underkläder och pyjamas till tjejerna för. Just nu slåss dem om de 5 par trosor som finns. Vill även köpa några toppar/sport-bh till Ben, den äldsta av tjejerna. Hon är 12 år, och börjar komma till de stadiet att hon vill ha något extra under tröjan. Just nu finns det bara ett extra linne hon kan använda. 

(null)

(null)

(null)


0 kommentarer